ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби на Донбасі двічі порушили режим тиші

Втрат з української сторони немає.

З початку доби на Донбасі двічі порушили режим тиші
Фото: Макс Левин

З початку доби 3 грудня в зоні бойових дій на Донбасі окупаційні війська двічі порушили режим припинення вогню. Втрат з української сторони немає, повідомили на сторінці Операції Об'єднаних сил у facebook

Вогонь вівся поруч з Новолуганським - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; і неподалік Лебединського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів тощо.

"Нарешті, на неодноразові запити української сторони СЦКК через СММ ОБСЄ, російські окупаційні війська надали гарантії дотримання режиму припинення вогню в Мар'їнці. Нагадаємо, що в цьому місті на Донеччині з 25 листопада знеструмленими залишаються близько 60 приватних будинків на вулицях Тельмана і Жовтневій. Вийшли з ладу лінії електропередач, що розташовані в секторах відведення вогню збройних формувань Російської Федерації", - повідомили в штабі.

Українська сторона сподівається, що ремонтні бригади зможу почати відновлення постачань електрики 4 грудня.

На ділянках розведення сил у Станиці Луганській, Золотому та Богданівці ситуація стабільна, завершується розмінування деяких з них.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський заявив, що вибори в окупованих районах Донбасу можуть відбутися лише за умови повного виведення сил і роззброєння всіх незаконних збройних формувань.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram