ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі затримали священника-наркодилера

Причиною затримання стала посилка, в якій виявили наркотичні речовини.

У Запоріжжі затримали священника-наркодилера
Фото: https://forpost.media/

У Запоріжжі поліція затримала ієромонаха Свято-Андріївського кафедрального собору УПЦ МП Іліодора Кугатова. Про це з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє місцеве видання "Форпост".

"Причиною затримання стала відправлена з Черкас посилка, в якій виявили наркотичні речовини - амфетамін і метиламін у великій кількості. Цінну посилку разом зі служителем церкви приїхав забирати і його друг Євген Квач, його функція була сидіти на "чатах", за кермом автомобіля, яким приїхали за наркотиками", - йдеться в повідомленні.

За інформацією джерела видання, протоієрей Квач встиг повідомити про пригоду керівництву Запорізької і Мелітопольської єпархії УПЦ МП.

"На порятунок своїх людей протягом 20 хвилин приїхали представники єпархії з директором охоронної фірми, але "допомогти" затриманому не вдалося і священника доставили в поліцію", - пише видання.

У поліції інцидент поки не коментували.

Нагадаємо, раніше правоохоронці викрили масштабний наркосиндикат на 25 мільйонів гривень. Один з організаторів наркобізнесу - чинний депутат об'єднаної територіальної громади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram