ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики сім разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі

Окупанти застосовували важку артилерію.

Бойовики сім разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі
Фото: EPA/UPG

У п'ятницю, 29 листопада, озброєні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

"Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з великокаліберних кулеметів включно", - йдеться в ранковій зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська здійснили два обстріли: неподалік Кримського - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, з великокаліберних кулеметів, поблизу Луганського - з РПГ, станкових протитанкових і автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

П'ять ворожих обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": двічі неподалік Водяного - з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів, біля Широкиного - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, близько Старогнатівки - зі стрілецької зброї, неподалік Новотроїцького - з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Вчора, 29 листопада, в результаті обстрілу загинув один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил - 26-річний Олексій Капустян з Рівненської області.

З початку суботи, 30 листопада, російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram