ГоловнаСуспільствоПодії

У Дніпрі невідомі в балаклавах побили двох місцевих активістів (оновлено)

У чоловіків травми черепа, щелепи і носа.

У Дніпрі 22 листопада побили місцевих активістів Владислава Мельничука та його колегу. Про це на своїй сторінці у facebook написав сам Мельничук.

"Близько 22 години вечора п'ятеро молодих людей в балаклавах увірвалися в приміщення "Просвіти" в Дніпрі і напали на мене та Вірослава Цюп'яка. Побиття було в приміщенні громадської організації біля свідків. Зараз пишемо заяву в поліцію та їдемо в лікарню. Є травми черепа, щелепи і носа", - розповів активіст.

Владислав Мельничук є координатором спільноти "Громадська підтримка СічеславськаТАК" і керівником Спільноти активної молоді.

Оновлення 12:40. Поліція кваліфікувала напад на Владислава Мельничука як хуліганство.

"За словами 23-річного заявника, невідомі чоловіки напали на нього в приміщенні на вул. Володимира Мономаха міста Дніпро. Надалі він звернувся в лікарню. За попереднім діагнозом лікарів, чоловік отримав легкі тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні на сайті обласної поліції.

На місці працювала слідчо-оперативна група поліції. Зараз правоохоронці з'ясовують усі обставини події, опитують свідків, потерпілих, проводять слідчо-розшукові заходи.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 20 листопада помер жорстоко побитий у Києві ветеран АТО Ігор Панов.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram