ГоловнаСуспільствоПодії

На Одеському стадіоні через падіння футбольних воріт загинув студент-іноземець

Стоячи на воротях, хлопець виконував гімнастичну вправу на їх металевої конструкції.

На Одеському стадіоні через падіння футбольних воріт загинув студент-іноземець
Иллюстративное фото

У нічний час в Одесі на стадіоні в Приморському районі через падіння футбольних воріт загинув студент-іноземець. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції Одеської області.

Попередньо встановлено, що 23-річний іноземець прийшов з приятелями на стадіон пограти в футбол. Стоячи на воротях, хлопець вирішив виконати гімнастичну вправу на їх металевій конструкції. В результаті падіння воріт потерпілий отримав травми, від яких помер до приїзду "швидкої".

Тіло загиблого направлено на експертизу. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок") Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Нагадаємо, наприкінці жовтня в Одеській області затримали підозрюваного в потрійному вбивстві, яке відбулося в райцентрі Роздільна.

Чоловік у дворі свого будинку побив до смерті 46-річного знайомого і його 80-річну матір, а наступного дня пішов до них додому і вбив цих людей, а також 82-річного главу сім'ї. Щоб приховати сліди злочину, тіла матері з сином чоловік кинув у вигрібну яму в себе у дворі, яку закидав мотлохом, а тіло старого закрив у його власному будинку і викинув ключі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram