ГоловнаСуспільствоЖиття

7 ідей для подарунка дитині на 18-річчя

7 ідей для подарунка дитині на 18-річчя

18-й день народження — одне з найбільш пам'ятних свят: цього дня хочеться подарувати дитині що-небудь особливе.

Здається, що новий телефон або одяг не підходять: дрібні гаджети потрібно постійно оновлювати, а речі псуються і виходять з моди. Як вибрати подарунок, який точно запам'ятається надовго?

Нижче — підбірка неабияких подарунків від батьків, які хочуть витратити гроші з користю.

Оплата навчання в автошколі

Уміння водити — корисна навичка незалежно від того, чи є своя машина чи ні. До того ж, іноді це може дати додатковий бонус при працевлаштуванні або допомогти у подорожі.

Бюджет: від 1 000 до 7 000 грн

Депозитний сертифікат

Депозитний сертифікат — цінний папір, який випускають банки. Це письмовий доказ того, що вкладник вніс деяку суму на банківський рахунок і має право отримати її назад разом з відсотками після закінчення встановленого терміну.

По суті, такий депозит — це інвестиція в майбутнє дитини, можливість зробити старт дорослого життя не таким важким.

Бюджет: від $1 000 до ∞

Електросамокат

Варіант для батьків, які не готові витрачатися на машину, але хочуть забезпечити дитину засобом пересування. До того ж, використання електросамокатів вітається середовищем молодих людей і вважається екологічним видом транспорту.

Бюджет: від 9 000 до 40 000 + грн

Оплата курсів

У 18 років досить важко визначитися з тим, у чому ти хочеш розвиватися. На курсах дитина зможе зрозуміти, чи дійсно подобається те заняття, яке обрано.

Бюджет: від 3 000 до 7 000 грн

Річний абонемент у спортзал

Здоровий спосіб життя — тренд останніх років. Якщо вашій дитині до душі заняття спортом, вона точно оцінить цей подарунок.

Бюджет: від 3 000 до 7 000 грн

Поїздка в інше місто

Ні один смартфон не зрівняється з емоціями, які подарує поїздка. Ви можете скласти план поїздки самі або разом з іменинником — тоді він зможе вибрати цікаві йому місця і проявить організаційні навички.

Бюджет: від 2 500 грн до ∞

Річна підписка на стрімінговий сервіс

Постійний доступ до нової інформації відіграє велику роль в наш час. Стрімінгові сервіси дозволяють слухати музику і подкасти, дивитися серіали і стріми, а також самим їх створювати 24/7. Ви можете зупинити свій вибір на популярних стрімінгових сервіси — NETFLIX, Twitch, Spotify.

Бюджет: від $100 до $250

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram