ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області через ДТП влаштували перестрілку

Потерпілий водій перебуває в лікарні.

У селі Княжичі Броварського району Київської області відбулася перестрілка. Невідомі вистрілили у водія легкового авто, після цього зникли в невідомому напрямку на іншому транспортному засобі. Про це повідомляє пресцентр Нацполіції Київської області.

Фото: kv.npu.gov.ua

Інциденту передувала ДТП. Автомобіль, що рухався назустріч, зіткнувся з автомобілем потерпілого, після чого невідомі відкрили вогонь. Зараз поранений водій перебуває в лікарні.

Фото: kv.npu.gov.ua

З метою затримання озброєних зловмисників на території Київської області введено спеціальну операцію "Сирена". Правоохоронці звертаються до громадян з проханням поставитися до зупинки  транспорту і перевірки транспортних засобів з розумінням.

Нагадаємо, 13 жовтня повідомляли про стрілянину, яку влаштували четверо чоловіків у Голосіївському районі Києва. Фігурантів оперативно затримали патрульні поліцейські, які виявили в салоні машини автомат і шість гранат: Ф-1, РГД-5 і УЗРГМ-2.

Під час обшуку за місцем проживання одного з них правоохоронці вилучили близько 30 порожніх магазинів від пістолета ТТ, п'ять магазинів від пістолета Макарова, три магазини від пістолета Марголін, а також стартовий пістолет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram