ГоловнаСуспільствоПодії

У Полтаві на пляжі сталася перестрілка, убито бійця MMA (оновлено)

Конфлікт виник між групою спортсменів і орендарями пляжу.

У Полтаві на пляжі "Дублянщина" у четвер ввечері сталася перестрілка. В результаті тяжкі поранення отримали чоловік і дитина. Незабаром після поранення чоловік помер.

Про це повідомляє "Полтавщина".

За повідомленням прес-служби патрульної поліції, одного з нападників затримали.

Очевидці повідомляють, що серед відпочивальників виникла сварка. Спочатку в хід пішли травматичні пістолети, потім карабін "Сайга" (за попередньою інформацією, він має офіційну реєстрацію).

Фото: poltava.to

Один з учасників перестрілки втік на автомобілі ВАЗ-2108. У місті оголошено план "Перехоплення".

Оновлення. За даними поліції, повідомлення про те, що на одному з пляжів Полтави невідомий відкрив стрілянину, надійшло близько 19:30.

"Попередньо встановлено, що між відпочивальниками виникла конфліктна ситуація, яка переросла в бійку між двома компаніями. Під час сутички 22-річний житель Полтави відкрив стрілянину з гладкоствольної рушниці, в результаті якої поранив двох чоловіків (один з яких помер на місці) і дитину 2010 народження", - інформує прес-служба обласної поліції.

Особу, яка вчинила стрілянину, затримано, вона дає свідчення поліції. Проводиться перевірка.

Оновлення 10:50. Вранці в п'ятницю поліція повідомила, що за фактом перестрілки відкрито два кримінальні провадження - за ч.1 ст.118 Кримінального кодексу (вбивство під час самооборони) і ч.4 ст.296 Кримінального кодексу (хуліганство із застосуванням зброї).

Оновлення 11:45. Видання "Полтавщина" з посиланням на свої джерела пише, що компанія на пляжі відзначала день народження. В одного з відпочивальників виник конфлікт з орендарями пляжу - Олександром і Романом Марченками (батько і син).

Фото: poltava.to

Син вистрілив в одного з нападників і смертельно поранив 21-річного Святослава Пелипенка, бійця MMA з клубу Branibor Team. Також відомо, що на пляжі були інші спортсмени, які колись займалися боями без правил.

Фото: sport.pl.ua

Наразі встановлено п'ятьох травмованих, це: Олександр Марченко (з тяжкою травмою черепа він зараз у комі), Роман Марченко, 7-річний хлопчик, і двоє з числа нападників.

Як повідомляли, в четвер трьох людей було поранено в результаті стрілянини біля Центрального вокзалу Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram