ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція перевіряє інформацію про замінування об'єктів інфраструктури у Станиці Луганській (Оновлено)

КПВВ "Станиця Луганська" тимчасово зачинено.

Поліція перевіряє повідомлення про мінування автостанції, стадіону, автозаправної станції і приміщення адміністрації у Станиці Луганській. Про це йдеться у повідомленні Нацполіції Луганської області.

"Сьогодні в поліцію надійшло повідомлення про мінування автостанції, стадіону, автозаправної станції і приміщення адміністрації у Станиці Луганській", - йдеться у повідомленні.

Фото: lg.npu.gov.ua

Для перевірки цієї інформації на локації можливого мінування прибули фахівці-вибухотехніки, кінологи Головного управління Нацполіціі Луганської області та рятувальники ДСНС.

Фото: lg.npu.gov.ua

Правоохоронці евакуювали робітників і відвідувачів і взяли під охорону периметр навколо зазначених об'єктів.

Оновлення. Держприкордонслужба повідомляє, що через повідомлення про мінування КПВВ "Станиця Луганська" тимчасово зачинено.

«З метою збереження життя і здоров'я громадян прикордонники припинили здійснювати пропускні операції через лінію розмежування і разом зі співробітниками Нацполіції евакуювали громадян, які перебували в КПВВ і сервісних зонах контрольного пункту», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 5 жовтня повідомляли, що міст у Станиці Луганській планують відкрити після ремонту до 15 листопада 2019 року. Раніше називали іншу дату - 27 листопада, але роботи йдуть швидше від графіка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram