ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 25 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Один військовослужбовець загинув.

За добу бойовики 25 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 25 раз порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу загинув один український військовослужбовець.

Про це повідомив пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"10 жовтня озброєні формування Російської Федерації і її найманці 25 разів порушили режим припинення вогню. За минулу добу під час ворожого обстрілу загинув військовослужбовець Об'єднаних сил", - йдеться у ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 20 обстрілів: дев'ять разів неподалік Водяного - з міномета калібру 120 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської і стрілецької зброї, поблизу Авдіївки - з міномета калібру 120 мм, чотири рази поблизу Пищевика - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі неподалік Новотроїцького - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі поблизу Павлополя і неподалік Мар'їнки - зі стрілецької зброї, поблизу Новоселівки Другої - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" противник вчинив п'ять обстрілів: неподалік Кримського - з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, поблизу Хутора Вільного - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, неподалік Луганського - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Шумів - з міномета калібру 82 мм, а також зі стрілецької зброї, неподалік Катеринівки - зі стрілецької зброї.

Від початку поточної доби бойовики відкривали вогонь двічі - неподалік Талаківки - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, а також поблизу Новотроїцького - зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський не виключив, що конфлікт на Донбасі може бути заморожено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram