ГоловнаСуспільствоПодії

У "Буковелі" двоє людей впали на землю під час роупджампінга через обрив троса

Постраждалі госпіталізовані з травмами, один з них у реанімації.

У "Буковелі" двоє людей впали на землю під час роупджампінга через обрив троса
Фото: bukovel.com

У суботу ввечері на карпатському курорті "Буковель" двоє людей впали на землю під час роупджампінга через обрив головного троса.

Про це повідомило Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обладміністрації, пише місцеве видання "Курс".

Потерпілі - жителі Львівської області 1998 і 1993 року народження.

Під час стрибка вони впали на пішохідну доріжку і отримали травми. Одного постраждалого доставили в Яремчанську центральну районну лікарню, другого у важкому стані відправили до Івано-Франківська, він перебуває в реанімації обласної клінічної лікарні.

Прессекретар "Буковеля" Оксана Островська повідомила, що курорт вирішив призупинити роботу атракціону.

"Курорт надав підприємцю ділянку для ведення діяльності, тому фактично не несе відповідальності за роботу підприємця. І все ж нещасний випадок стався саме в ТК «Буковель», тому курорт вирішив тимчасово припинити роботу екстремального атракціону, на якому стався нещасний випадок, і ми ініціюємо перевірку всіх наявних на курорті екстремальних розваг, щоб жодна людина більше не постраждала. На цей момен представники сервісу повідомили, що трос, який обірвався, має сертифікат від виробника і був недавно встановлений і протестований. Зараз чекаємо експертизу", - повідомила Островська.

Нагадаємо, в 2017 році в Ворохті загинув 19-річний чоловік, який зірвався з зіплайна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram