ГоловнаСуспільствоПодії

У Росії посеред кукурудзяного поля екстрено сів пасажирський літак, що летів до окупованого Криму

На зльоті літак зіткнувся зі зграєю птахів.

У Росії посеред кукурудзяного поля екстрено сів пасажирський літак, що летів до окупованого Криму
Фото: twitter.com/bazabazon

Уранці 15 серпня в Підмосков'ї після вильоту з аеропорту "Жуковський" здійснив аварійну посадку літак А321 авіакомпанії "Уральські авіалінії".

Про це повідомило видання "Медуза".

Лайнер, на борту якого перебували 234 людини, в тому числі семеро членів екіпажу, прямував рейсом з Москви до окупованого Сімферополя. У Росавіації повідомили, що лайнер зіткнувся зі зграєю чайок, коли набирав висоту. Після потрапляння птахів, обидва двигуни вимкнулися, а один із них загорівся.

У результаті екіпаж посадив судно на кукурудзяному полі біля села Рибалки, приблизно за кілометр від злітно-посадкової смуги аеропорту. Літак приземлявся зі складеними шасі. Пасажирів евакуювали з салону надувними трапами. У Росавіації повідомили, що пожежі на борту не було.

За даними МНС РФ, постраждали десять осіб, у тому числі троє дітей. Усіх їх госпіталізували в Раменську центральну лікарню з забоями і саднами, серйозних травм немає.

Відзначають, що інших пасажирів автобусами доставлять в аеропорт, де їм нададуть резервний борт.

Нагадаємо, в червні в столиці Естонії Таллінні здійснив аварійну посадку літак естонської авіакомпанії Nordica, що летів з Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram