ГоловнаСуспільствоПодії

​У Полтавській області маршрутка потрапила під автобус, загинула харківська балерина та її чоловік (оновлено)

Аварія сталася вночі неподалік від Решетилівки.

Фото: pl.npu.gov.ua

Вночі 10 серпня у Полтавській області на дорозі Київ - Харків сталася аварія, в результаті якої загинули двоє людей, ще одна людина госпіталізована.

Як повідомляє прес-служба поліції, близько першої години ночі між селами Білоцерківське і Коноплянка 26-річний водій автобуса CETRA 317 допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen LT35, який рухався назустріч.

В результаті аварії мікроавтобус розбито. Його 44-річний пасажир загинув на місці аварії, ще одна 31-річна пасажирка померла від травм у Решетилівській центральній районній лікарні.

43-річного водія буса з тілесними ушкодженнями доставленли у Великобагачанську ЦРЛ.

Фото: pl.npu.gov.ua

Фото: pl.npu.gov.ua

Оновлення. Загиблою виявилася одна з провідних солісток балету Харківського національного академічного театру опери та балету Світлана Ісакова.

"Зовсім недавно вона відзначила свій тридцять перший день народження. Відпочивала, набиралася сил до нового сезону... Світлана пішла від нас на зльоті, ще не досягнувши піку своєї творчої кар'єри. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Світлани Ісакової, а також її чоловіка, який загинув разом з нею", - йдеться на сайті театру.

Директор ХНАТОБ Олег Орищенко у фейбуці повідомив, що балерина їхала до Харкова на маршрутці з аеропорту "Бориспіль". Вона поверталася з чоловіком з відпустки по Італії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram