ГоловнаСуспільствоПодії

У Карпатах з отруєнням госпіталізували вісьмох туристів

Серед постраждалих є три дитини.

У Карпатах з отруєнням госпіталізували вісьмох туристів
Фото: Народна правда

У Верховинському районі Івано-Франківської області відбулося отруєння вісьмох туристів, у тому числі і трьох дітей з Одеської та Кіровоградської областей. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Зазначають, що станом на п'яту ранку постраждалих доправили в районну лікарню з попереднім діагнозом "гострий гастроентероколіт середнього ступеня тяжкості".

Постраждалі в складі групи з 13 осіб відпочивали в гірській місцевості на території Верховинського району в долині Кринта, біля села Замагора.

Перше повідомлення про погіршення стану здоров'я у двох осіб надійшло 3 липня. Ще через півгодини рятувальникам довелося на автомобілі перевозити 5 осіб, яким знадобилася медична допомога.

На світанку в лікарню прийняли ще двох осіб з міста Кропивницький і двох туристів з Одеської області.

Нагадаємо, в дитячому таборі "Салют" у Коблевому Миколаївської області сталося масове отруєння дітей-пільговиків. З кишковою інфекцією госпіталізували 40 дітей. Крім того, батьки маленьких відпочивальників поскаржилися на погані умови і антисанітарію в таборі, постійні крадіжки і неякісне харчування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram