ГоловнаСуспільствоПодії

У Хмельницькій області сталася ДТП, постраждало шестеро осіб

Щоб витягнути постраждалих пасажирів з машини, рятувальникам довелося використовувати спеціальне обладнання.

25 червня на трасі М-12 біля села Малиничі Хмельницької області сталася ДТП за участю автомобіля ВАЗ-21099 і "Шевроле Авео", в результаті цього 5 осіб отримали травми й одна людина загинула. Про це повідомляє прес-центр Національної поліції Хмельницької області.

Фото: hm.npu.gov.ua

29-річний житель села Хоминці, керуючи автомобілем ВАЗ-21099 (за попередньою інформацією, він міг перебувати в стані алкогольного сп'яніння), виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з "Шевроле Авео", за кермом якого перебував 70-річний житель міста Волочиськ.

ДТП
Фото: hm.npu.gov.ua
ДТП

Попередньо у водія ВАЗ-21099 діагностували закриту черепно-мозкову травму. У машині перебувало 3 пасажирів: у 43-річного чоловіка діагностували переломи ноги і правого плеча, у 43-річної пасажирки - розрив губи і закриту черепно-мозкову травму, 31-річний пасажир отримав перелом руки, забій грудної клітини та внутрішніх органів. Він помер у хірургічному відділенні Хмельницької обласної лікарні.

Щоб витягнути постраждалих пасажирів ВАЗ, рятувальникам довелося використовувати спеціальне обладнання.

У водія автомобіля "Шевроле Авео" збиті суглоби, а в його дружини - переломи лівої руки і ноги.

Усіх постраждалих доставили в Хмельницьку обласну клінічну лікарню для встановлення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень і потреби в госпіталізації.

Зараз співробітники поліції з'ясовують усі причини і обставини події.

Нагадаємо, 18 червня в Хмельницькій області розбився туристичний автобус, через що загинув чоловік, троє жінок потрапили в реанімацію. Всього в автобусі перебувало 26 пасажирів.

Автобус зіткнувся з автомобілем-тягачем Iveco з причепом, який рухався в попутному напрямку, він вдарився в задню частину причепа, в результаті чого з'їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram