ГоловнаСуспільствоЖиття

"Євролаб" взяв на себе провину за помилку з датою в аналізах Зеленського

У лабораторії стверджують, що співробітниця помилково вказала неправильну дату реєстрації.

"Євролаб" взяв на себе провину за помилку з датою в аналізах Зеленського
Фото: Макс Требухов

Медичний центр "Євролаб", де здавав аналізи на наркотики кандидат у президенти Володимир Зеленський, заявив, що помилився із зазначенням дати в результатах обстеження.

Про це йдеться в повідомленні центру у Фейсбуці, яке перепостив Зеленський.

"У нашій історії з аналізами стався казус", - написав він.

Зеленський опублікував звернення лабораторії, в якому йдеться, що співробітниця помилково вказала неправильну дату реєстрації матеріалу.

Раніше Зеленський виклав у Facebook результати дослідження на наркотики з датою забору матеріалу 2 квітня, а потім поміняв документ на аналогічний, але з датою забору 5 квітня. Підпис виконавця на двох документах водночас істотно відрізняється, хоча вказана одна і та сама людина.

Нагадаємо, 3 квітня, Зеленський записав відеозвернення, в якому покликав Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і закликав пройти медогляд. "Кандидати повинні пройти обов'язково медичну експертизу, щоб показати, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів... Країні потрібен здоровий президент", - заявив Зеленський.

У відповідь Порошенко опублікував відеозвернення, в якому повідомив, що згоден на дебати на стадіоні. Після цього Зеленський заявив, що хоче бачити ведучою Юлію Тимошенко. Порошенко також запропонував Зеленському "бути мужиком" і з'явитися на дебати без додаткових умов.

Вранці 5 квітня Порошенко здавав кров на НСК "Олімпійський" для чотирьох установ - двох приватних і двох комунальних. Зеленський здавав кров у приватній клініці, яка належить його прихильнику Андрію Пальчевському. Детальніше про це читайте в статті "Бій баночками": як кандидати аналізи здавали".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram