ГоловнаСуспільствоПодії

Суд заарештував одесита, який добивав нацгвардійців після ДТП

39-річного чоловіка відправили під варту без внесення застави.

Суд заарештував одесита, який добивав нацгвардійців після ДТП
Фото: facebook.com/arsen.avakov

В Одесі суд відправив під арешт людину, яку підозрюють в насильстві стосовно поранених в результаті ДТП нацгвардійців.

Про це повідомив спікер Національної поліції Ярослав Тракало, передає УП.

"Суворовський районний суд Одеси обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 2 місяці без права внесення застави", - сказав Тракало.

За його словами, правоохоронці оголосили підозру 39-річному раніше судимому місцевому жителю за двома статтями Кримінального кодексу - за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) і ч. 1 ст. 296 (хуліганство).

"З точки зору людяності і людської гідності - вчинок цього громадянина абсолютно аморальний і низький. Сподіваюся, в кінці кінців, він понесе заслужене і справедливе покарання з точки зору "букви закону", - додав спікер Нацполіції.

Нагадаємо, в суботу, 30 березня, в Одесі автомобіль Opel на єврономерах після зіткнення з фургоном Mercedes збив трьох нацгвардійців, які напередодні виборів заступили на патрулювання міста. Аварія сталася близько 17-ї години на розі Кишинівської вулиці і проспекту Добровольського.

У результаті події один військовослужбовець загинув, двох госпіталізували. Три людини, які були в Opel, отримали травми. Водія затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу 1 квітня суд заарештував його без права внесення застави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram