ГоловнаСуспільствоЖиття

Боксер Очеретяний вийшов на волю, оскільки добіг термін утримання під вартою

Захисники "вдало" заявили про відвід судді - і арешт вчасно не продовжили.

Боксер Очеретяний вийшов на волю, оскільки добіг термін утримання під вартою
Петр Очеретяный на заседании суда
Фото: expres.online

Сьогодні, 2 квітня, вранці минув термін утримання під вартою Петра Очеретяного, підозрюваного в убивстві співробітника охорони президента Василя Хмелюка.

Напередодні прокуратура намагалася продовжити термін утримання під вартою Очеретяному у зв'язку з продовженням досудового розслідування. Однак захисники зажадали відводу судді, і сьогодні близько полудня Очеретяний вийшов на волю, пише "Комсомольская правда".

Сьогодні прокуратура намагається розглянути клопотання про продовження досудового розслідування і потім клопотатиме про повторне взяття Очеретяного під варту.

Нагадаємо, увечері 2 січня на вул. Саперне поле в центрі Києва в результаті бійки загинув чоловік. "Швидка", яка прибула на місце події, констатувала смерть, імовірно, від удару в голову. Очеретяний утік із місця вбивства, але наступного дня прийшов у поліцію з адвокатом.

Печерський районний суд Києва заарештував Очеретяного на 60 діб з можливістю внесення застави 600 тис. гривень, підозрюваний протягом тижня вніс заставу і вийшов із СІЗО з електронним браслетом. Пізніше апеляційний суд скасував заставу і взяв Очеретяного під варту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram