ГоловнаСуспільствоПодії

Турчинов спростував чутки про те, що в Києві підірвали його автомобіль

"Мрії недоїдених снігурів не здійснилися. Я і мій автотранспорт неушкоджені".

Турчинов спростував чутки про те, що в Києві підірвали його автомобіль
Александр Турчинов
Фото: rnbo.gov.ua

У прес-службі секретаря Ради національної безпеки і оборони Олександра Турчинова спростували інформацію про вибух його автомобіля і повідомили, що сам секретар РНБО працює у звичному режимі.

Про це йдеться на його офіційному сайті.

"Останнім часом у мережі інтернет почала поширюватися інформація з приводу нібито "замаху на життя секретаря РНБО України Олександра Турчинова і підриву його автомобіля". З цього приводу можемо повідомити наступне. Олександр Турчинов працює у звичайному режимі. Автомобіль, яким він користується, не вибухав. Вороги можуть не радіти", - йдеться в повідомленні.

Через деякий час Турчинов також спростував інформацію про замах на себе.

"Прочитав в інтернеті, що на мене робили замах, а машину підірвали. Мрії недоїдених снігурів не здійснилися. Я і мій автотранспорт неушкоджені. Раджу шановним ЗМІ не тиражувати фейки", - написав у Фейсбуці.

Нагадаємо, сьогодні на Оболоні в Києві невідомі кинули гранату в автомобіль. У результаті вибуху постраждав водій. Після отримання необхідної медичної допомоги від госпіталізації він відмовився. Пізніше в деяких ЗМІ з'явилася інформація, що потерпілий автомобіль належить Турчинову.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram