ГоловнаСуспільствоЖиття

Керуючі компанії повернули киянам 44 млн гривень після перерахунку

Гроші за утримання багатоквартирних будинків і прибудинкових територій повертали після скарг на якість або невиконання робіт.

Керуючі компанії повернули киянам 44 млн гривень після перерахунку
Фото: Макс Левин

Комунальні керуючі компанії повернули киянам 44 млн гривень згідно з перерахунком за утримання багатоквартирних будинків і прибудинкових територій за 2018 рік. Про це під час брифінгу повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

"За минулий рік керуючі компанії міської форми управління повернули людям 44 млн гривень. У цій частині працює житлово-комунальна інспекція, яка створена міською адміністрацією, і саме її перевірки завершуються актами про перерахунок", - сказав Пантелєєв.

Чиновник зазначив, що перерахунок був пов'язаний або з неякісним виконанням робіт, або з фактичним невиконанням тих чи інших видів послуг, зазначених у розрахунках.

Своєю чергою генеральний директор комунального концерну "Центр комунального сервісу" Андрій Щербина підкреслив, що з будь-яких питань нарахувань за утримання багатоквартирних будинків і прибудинкових територій, водопостачання і водовідведення, вивезення сміття кияни можуть звертатися в районні сервісні центри.

Нагадаємо, раніше сьогодні КМДА назвала ціни на утримання багатоквартирних будинків і прибудинкових територій об'єктивними і справедливими.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram