ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві внаслідок падіння з висоти загинув 21-річний нацгвардієць

Загиблий одружився на початку лютого, проблем у сім'ї не було.

Фото: Інформатор Київ

Сьогодні вранці в Києві загинув 21-річний службовець Національної гвардії. Молодик випав із вікна багатоповерхівки, повідомляє "Інформатор".

Тіло загиблого виявили на вул. Миропольській рано-вранці. При собі загиблий мав документи. Прибулі на місце поліцейські встановили, що молодий чоловік 1998 року народження служив у Нацгвардії в званні рядового.

Він проживав у квартирі на 4-му поверсі 16-поверхового будинку. Однак правоохоронці сумніваються, що випав він саме з 4-го поверху, оскільки тіло сильно постраждало.

Під час падіння загиблий зачепив і обірвав електричні дроти. На місці працюють екіпаж патрульної поліції, слідчо-оперативна група і «швидка».

На місце події приїхали мати і дружина загиблого. З'ясувалося, що весілля було зовсім недавно - 9 лютого. За словами вдови, у загиблого не було очевидних причин для суїциду, він не розповідав про свої тривоги чи проблеми.

Нагадаємо, раніше в Чернівецькій області двоє підлітків стрибнули з недобудови, намагаючись накласти на себе руки, один з хлопчиків загинув, інший потрапив у лікарню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram