ГоловнаСуспільствоЖиття

"Злодію в законі" "Тенґо Гальському" мають намір заборонити в'їзд в Україну до 2037 року

У квітні 2018 злочинця виганяли за межі України із забороною в'їзду.

Українські правоохоронці затримали в Києві "злодія в законі" на прізвисько "Тенґо Гальський", якому заборонено в'їзд в країну, повідомляє прес-служба столичної поліції.

"Відомий в кримінальному середовищі громадянин Грузії був неодноразово судимий за тяжкі та особливо тяжкі злочини, в тому числі - за замах на вбивство. Зловмисник, не дивлячись на заборону в'їзду, прибув до столиці для перерозподілу сфер впливу і контролю злочинної діяльності кримінальних авторитетів", - йдеться в повідомленні.

Тенґо Гальський
Тенґо Гальський

Встановлено, що 36-річний зловмисник в 2013 році був коронований в Санкт-Петербурзі кримінальними "авторитетами" і отримав статус "злодія в законі". Останнім часом він постійно проживав на території Туреччини і Греції. У квітні 2018 року затримувався правоохоронцями в Києві, після чого його видворили за межі України із забороною в'їзду.

"Нещодавно "Тенґо Гальський" прибув до столиці і, за оперативною інформацією, мав намір керувати кримінальним світом: організовувати злочинні "сходки", розподілити сфери впливу і залучити до злочинної діяльності молодь для збереження "злочинних традицій", - розповів начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

За інформацією відділу комунікації, вирішується питання про примусове повернення "злодія в законі" в Грузію, з забороною в'їзду на територію України загальним терміном на 18 років (до 2037 року).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram