ГоловнаСуспільствоЖиття

З України знову видворили кримінального авторитета "Тенґо Пітерського"

Чоловік змінив прізвище і прибув з новим паспортом у Дніпро.

З України знову видворили кримінального авторитета "Тенґо Пітерського"
"Тенго Питерский"
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Правоохоронці вкотре видворили з України громадянина Грузії Тенгіза Чару, відомого в кримінальному світі як "Тенґо Гальський" або "Тенґо Пітерський".

Про це повідомляють на сайті поліції Києва.

Працівники карного розшуку отримали інформацію, що кримінальний авторитет, якого вони затримали минулого року і видворили на його батьківщину, знову повернувся в Україну і перебуває в Дніпрі. Правоохоронці вирушили у відрядження і затримали його.

35-річний громадянин Грузії, відомий у кримінальному світі як "Тенґо Пітерський", був коронований у 2014 році в Санкт-Петербурзі. Він був неодноразово судимий за тяжкі та особливо тяжкі злочини, в тому числі - за замах на вбивство.

"Встановлено, що «Тенґо Пітерський» прибув у 2018 році в аеропорт «Бориспіль», після чого вирушив у місто Дніпро. Чоловік змінив прізвище і прилетів з новим паспортом. В Україні «Тенґо Пітерський» зустрічався з колегами з кримінального світу, намагався перерозподілити сфери впливу. Згідно з оперативною інформацією, «злодія в законі» цікавили всі напрямки криміналу - пограбування і незаконні заволодіння автомобілями", - розповів начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

Відзначають, що співробітники київської поліції "провели "Тенґо Пітерського" в примусову подорож назад у Туреччину". Вирішується питання про заборону в'їзду йому на територію України терміном на три роки.

Нагадаємо, влітку минулого року з України втретє видворили "Тенґо Гальського".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram