ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Харкова затримала чоловіка, який поранив ножем трьох людей

Під час нічних посиденьок у кафе чоловік побився з компанією.

Поліція Харкова затримала чоловіка, який поранив ножем трьох людей
Кафе в Харькове, где произошло нападение
Фото: npu.gov.ua

Протягом комплексного відпрацювання поліцейські Харкова затримали зловмисника, який ледь не вбив трьох людей. Про це повідомляє регіональне управління поліції.

Кафе в Харкові, де стався напад
Фото: npu.gov.ua
Кафе в Харкові, де стався напад

У Московському районі Харкова поліція затримала 33-річного чоловіка, підозрюваного в замаху на вбивство трьох осіб. Протягом розслідування було встановлено, що вночі 30 січня чоловік перебував у кафе, де після вживання спиртних напоїв між ним і трьома громадянами виник конфлікт.

Зловмисник ножем завдав кількох ударів у груди 32- і 36-річним чоловікам і 30-річній жінці. Усі постраждалі доставлені в лікарню, зараз стан їхнього здоров'я медики оцінюють як задовільний.

За фактом замаху відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадаємо, напередодні в Миколаєві поліція затримала на місці злочину чоловіка, який застрелив з рушниці подружню пару, якій заборгував 40 тисяч доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram