ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі за добу відбулося 9 обстрілів, без втрат

За даними розвідки, 18 січня один окупант загинув.

На Донбасі за добу відбулося 9 обстрілів, без втрат
Фото: Макс Левин

За минулу добу, 18 січня, російські окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Про це повідомили в штабі ООС.

"У смузі дій оперативно-тактичної групи "Північ" противник обстріляв позиції наших військ з великокаліберних кулеметів поблизу хутора Вільний", - йдеться в повідомленні.

Також в смузі дій оперативно-тактичної групи "Схід" бойовики двічі обстріляли позиції українських військових в районі населеного пункту Гнутове з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а також зафіксовано роботу ворожого снайпера.

Двічі з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї противник вів вогонь по наших позиціях в районі населеного пункту Красногорівка, з гранатометів і стрілецької зброї обстріляв українських військових поблизу селища Водяне.

Також противник вів вогонь по українських захисниках з мінометів калібру 82 мм поблизу селищ Піски та Водяне та з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі міста Мар'їнка та селища Чермалик.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 18 січня один окупант загинув.

Протягом цієї доби ворог вогонь не відкривав.

Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись водночас умов повного припинення вогню, зазначають у штабі ООС.

Раніше повідомлялося, що бойовики протягом 18 січня зосередили обстріл в районі Гнутового.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram