ГоловнаСуспільствоПодії

У Чернігові дві рейсові маршрутки насмерть збили пенсіонера

За попередньою інформацією, обидва водії були тверезими.

У Чернігові дві рейсові маршрутки насмерть збили пенсіонера
В Чернигове пенсионер погиб после наезда двух маршруток
Фото: cn.npu.gov.ua

У Чернігові сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого під колесами рейсової маршрутки загинув 79-річний місцевий житель.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

Уранці 27 грудня надійшло повідомлення, що поблизу силікатного заводу в обласному центрі відбулася ДТП і загинула людина. На місце події виїхали слідчо-оперативні групи та слідчі. Після проведення першочергових слідчих дій стала зрозуміла попередня картина ДТП - водій мікроавтобуса «Мерседес», рухаючись по дорозі, збив 79-річного пенсіонера. Наступна маршрутка, яка їхала в тому ж напрямку, що й «Мерседес», не встигла загальмувати і скоїла наїзд на потерпілого", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП від отриманих травм літній чоловік загинув на місці.

За попередньою інформацією, водії маршруток були тверезими.

Фото: cn.npu.gov.ua

Фото: cn.npu.gov.ua

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) - карається штрафом від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на термін до двох років, або арештом до шести місяців, або обмеженням волі до трьох років з позбавленням права керувати автомобілем на термін до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше у Вінниці через розрив колеса постраждали троє пасажирів тролейбуса.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram