ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області сталися дві ДТП за участю маршруток: постраждали 15 людей

Спочатку вантажівка в'їхала в маршрутку на Обухівській трасі, потім - маршрутка наздогнала вантажівку в Білій Церкві.

Фото: kv.npu.gov.ua

Рано-вранці в четвер у Київській області сталися дві ДТП із маршрутками, в яких постраждали 15 осіб. На щастя, загиблих немає, повідомляє прес-служба регіонального управління поліції.

Перша ДТП сталася в Обухівському районі на 39 км траси Київ-Знам'янка близько 06:30 у четвер, 27 грудня. Водій маршрутного автобуса №309, виконуючи зупинку для посадки пасажира, зупинився частково на правій смузі руху. В цей час водій вантажного автомобіля DAF, який рухався в попутному напрямку, скоїв зіткнення з автобусом. Шестеро пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані.

Через годину, о 07:25 сталася ДТП за участю маршрутки з пасажирами на трасі Київ-Одеса. На контрольно-пропускному пункті в Білій Церкві після перевірки документів водій вантажного автомобіля почав рух. У цей час водій маршрутного автобуса Mercedes Sprinter зіткнувся з вантажівкою. Дев'ять пасажирів маршрутки доставили в лікарню.

Фото: kv.npu.gov.ua

Усього за минулу добу в Київській області відбулися 106 ДТП, з них 3 аварії, де постраждали люди.

Нагадаємо, сьогодні вночі в Києві водій легкового автомобіля вижив, проїхавши на великій швидкості по відбійнику і перекинувши машину на дах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram