ГоловнаСуспільствоЖиття

Військову прокуратуру Центрального регіону очолив заступник Матіоса Сенюк

Генерал-майор юстиції Сенюк почне виконувати службові обов'язки з 29 грудня.

Військову прокуратуру Центрального регіону очолив заступник Матіоса Сенюк
Фото: vpzhr.gp.gov.ua

Перший заступник головного військового прокурора Сергій Долгополов представив колективу Військової прокуратури Центрального регіону України нового керівника - генерал-майора юстиції Олега Сенюка, який до цього обіймав посаду заступника головного військового прокурора Анатолія Матіоса.

Про це повідомила прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону у Фейсбуці.

"Олег Володимирович Сенюк пройшов гідний професійний шлях від помічника прокурора до заступника головного військового прокурора України, має достатній досвід роботи в органах військової прокуратури всіх рівнів", - йдеться в повідомленні.

Долгополов нагадав про багаторічну успішну роботу Сенюка у військовій прокуратурі, на посаді начальника слідчого відділу управління нагляду за законністю оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства.

Крім того, перший заступник головного військового прокурора України поінформував про переведення держрадника юстиції 3-го класу Григорія Рябенка, який до цього очолював військову прокуратуру регіону, в апарат Головної військової прокуратури і подякував за плідну і результативну роботу від імені генерального прокурора і головного військового прокурора.

Також Долгополов підкреслив, що співпраця військової прокуратури регіону з Державним бюро розслідувань, яка "вдало почалася недавнім першим спільним затриманням і вже має перші результати", триватиме і буде розвиватися.

Сенюк же подякував за довіру і запевнив, що забезпечить якісне виконання поставлених завдань.

"Відповідно до наказу генпрокурора, генерал-майор юстиції Сенюк починає виконувати службові посадові обов'язки з 29 грудня 2018 року", - наголошено в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram