ГоловнаСуспільствоЖиття

«Лото-Забава»: На Донеччині виграно 1 000 000 гривень Новости компаний

Під час розіграшу 1009-го тиражу лотереї «Лото-Забава», що відбувся 9 грудня 2018 року, було виграно 1 000 000 гривень.

«Лото-Забава»: На Донеччині виграно 1 000 000 гривень

На початку ефіру першою з великого лототрона випала кулька з парним числом 52, що гарантувало виграш одного мільйона гривень у категорії «три горизонталі з двома пільговими підківками». Новоспечений мільйонер придбав свій щасливий білет №0152721 у смт Сартана (Донецька область) на точці продажу лотерейних білетів у магазині за адресою: вул. Челюскінців, 30.Переможець став 310-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів «Лото-Забава» та вже 31-м цього року.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує новоспеченого мільйонера стати почесним учасником «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» і взяти участь у ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» для двох осіб. Нагадаємо, що цього ж дня, під час розіграшу 1009 тиражу «Лото-Забава», на знімальний майданчик завітала нова учасниця «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Оксана Сорокіна з Люботина, що на Харківщині. Разом зі своєю свекрухою вона провела незабутній уїк-енд у столиці протягом 8-9 грудня та отримала призовий сертифікат на 1 000 000 гривень з рук Анатолія Гнатюка у прямому ефірі «Лото-Забава».

У конкурсі «Багаті та Відомі» було виграно 100 000 гривень. Приз дістався пенсіонеру з с. Гранів Вінницької області – Івану Коротянському, який сидів у червоному ряді на п'ятому місці. За збігом обставин Івану Сидоровичу довелося двічі тиснути на щасливу кнопку у «Супергрі». З першого разу «шайба» вирішила не обирати виграш, а просто завмерти на шляху до заповітних множників. А друга спроба принесла панові Івану виграш у розмірі 100 000 гривень. Переможець зізнався, що у студії опинився вперше, а тому дуже хвилювався. Маючи у своєму селі невеличкий магазин, Іван Сидорович планує витратити приз на розвиток свого бізнесу. 

Нагадаємо, під час розіграшу 1009-го тиражу «Лото-Забава» також було анонсовано старт нової зимової акції «Даруй білети - здійснюй мрії!», у якій буде розіграно призів на загальну суму 2 500 000 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців 1009-го тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram