ГоловнаСуспільствоПодії

Через аварії на тепломережі в Києві понад 1000 будинків без опалення

"Київтеплоенерго" планує завершити ремонт протягом доби

Кількість будівель, які залишилися без опалення та гарячої води у зв'язку з масштабними ушкодженнями тепломережі в Києві, перевищила тисячу. Про це повідомляє прес-служба Київради з посиланням на дані "Київтеплоенерго".

"У зв'язку з масштабними аварійними ушкодженнями в колекторі (пр. Чоколівський, 6) та на тепломережах (на вул. Червонозаводська, 2/13 та вул. Щусєва, 10-А), які відбулися сьогодні, 4 грудня, тимчасово без централізованого опалення та гарячого водопостачання залишилися 1042 споживачі Святошинського та Солом'янського районів", - йдеться у повідомленні.

Без опалення та гарячого водопостачання залишилися 775 житлових будинків, 13 медичних закладів, 35 дитячих садків, 15 шкіл та 204 відомства. Аварійні бригади КП "Київтеплоенерго" планують завершити ремонтні роботи протягом доби.

У КМДА раніше повідомили, що в столиці з початку опалювального сезону зафіксували 1,6 тисячі аварійних ситуацій на тепломережах. Найбільш проблемними є Шевченківський, Святошинський, Оболонський та Подільський райони.

Нагадаємо, в листопаді через прорив теплотраси в центрі Києва утворилася яма, куди провалився автомобіль.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram