ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 10 разів відкривали вогонь на Донбасі вчора

Найбільшу вогневу активність окупанти проявили біля Мар'їнки.

Бойовики 10 разів відкривали вогонь на Донбасі вчора
Фото: ТСН

За минулу добу, 10 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил окупанти 10 разів відкривали вогонь по українських позиціях. Тричі противник застосував озброєння, заборонене Мінськими угодами. Про це повідомили в штабі ООС.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 і 120 мм ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил поблизу Новолуганська. 82 мм міномети загарбники застосували у Новотошківському", - йдеться в повідомленні.

Найбільшу вогневу активність окупанти проявили біля Мар'їнки - протягом доби ворог тричі обстріляв її захисників.

"Під час проведення заходів з недопущення проникнення ДРГ противника в проміжки між наглядовими постами на Світлодарському напрямку, в результаті спрацьовування вибухового пристрою, встановленого окупантами, двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули, ще двоє - отримали поранення", - розповіли в штабі ООС.

За даними розвідки, за минулу добу, одного російського окупанта знищено, ще вісім загарбників отримали поранення.

11 листопада вогневої активності ворога на лінії зіткнення не зафіксували.

Нагадаємо, російська окупаційна влада окремих районів Донецької та Луганської областей призначила "вибори" вождів "ДНР" і "ЛНР", а також так званих "народних рад" на 11 листопада. Служба безпеки України назвала ці вибори бутафорією і заявила, що в Донецьку переможе Пушилін Денис Володимирович з результатом 55%, а в Луганську Пасічник з 63%.

МінВОТ закликає жителів окупованого Донбасу ігнорувати "вибори" 11 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram