ГоловнаСуспільствоЖиття

Окупаційна влада скасує режим НС в Армянську 23 вересня

Дітей збираються повернути із санаторіїв, у школах - відновити навчальний процес.    

Режим надзвичайної ситуації в Армянську, запроваджений унаслідок викидів хімічних речовин на заводі "Кримський титан", планується скасувати в неділю, 23 вересня. Про це повідомив глава окупаційної адміністрації міста Василь Теліженко, передають "Крим.Реалії".

"Якщо ситуація не зміниться і всі показники залишаться в нормі, плануємо завтра (23 вересня - ред.) скасувати режим НС", - заявив Теліженко.

За його словами, у понеділок-вівторок із санаторіїв будуть повертатися діти, і, найпевніше, в середу вже відновиться навчальний процес. Теліженко також зазначив, що ситуація в місті залишається стабільною, показники хімічних речовин у повітрі в межах норми.

Напередодні підконтрольний Росії оперативний штаб щодо ситуації з викидами шкідливих речовин в Армянську рекомендував окупаційній владі міста скасувати режим надзвичайної ситуації.

Раніше Росспоживнагляд повідомив про перевищення концентрації хлориду водню на півночі анексованого Криму.

Нагадаємо, вночі з 23 на 24 серпня в окупованому Армянську стався викид невідомої речовини. За даними досліджень, причиною забруднення є випаровування вмісту кислотонакоплювача, використовуваного "Кримським титаном".

Українські правоохоронці розглядають три версії того, що сталося на заводі.       

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram