ГоловнаСуспільствоВійна

Доба на Донбасі минула без втрат

Біля Лебединського та Талаківки стріляли з 82-міліметрових мінометів.

Доба на Донбасі минула без втрат
Фото: Донецький прес-клуб

Збройні сили України не зазнали втрат в результаті бойових дій 21 липня, незважаючи на те що проросійські бойовики в порушенні перемир'я зробили 15 обстрілів. Про це йдеться в ранковому зведенні прес-центру штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь по захисниках Кримського, Причепилівки, Майорська, Авдіївки, Пісок, Красногорівки, Лебединського, Павлополя, Талаківки і Широкиного. Водночас противник в районах Лебединського та Талаківки застосував 82-міліметрові міномети", - повідомили військові.

У прес-центрі стверджують, що бойовики намагалися спровокувати ЗСУ на вогонь, щоб в подальшому звинуватити Україну в недотриманні оголошеного перемир'я.

Протягом поточної доби бойовики 5 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників біля Кримського, Талаківки, Водяного, Широкиного і Гнутового.

"Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - поінформували в штабі ООС.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 20 липня, бойовики "ДНР" і "ЛНР" 29 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, поранення отримали троє військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram