ГоловнаСуспільствоПодії

П'яний голова райадміністрації на Закарпатті збив двох жінок

Віктор Олефір перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

П'яний голова райадміністрації на Закарпатті збив двох жінок
Фото: mukachevo.net

Голова Перечинської районної державної адміністрації Віктор Олефір збив двох жінок, одна з яких померла. Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

ДТП сталася пізно ввечері 13 липня, о 22:37, в місті Перечин. Олефір, перебуваючи за кермом позашляховика Jeep Grand Cherokee на іноземній реєстрації в нетверезому стані, збив двох місцевих жительок - 1962 і 1947 року. Жінка 1962 року від отриманих травм померла. Іншу з важкими травмами госпіталізували.

Місцеве видання "Мукачево.net" зі слів очевидців пише, що чоловік їхав на великій швидкості, після наїзду на жінок він протаранив відбійник і паркан місцевого масажного салону. Разом з головою РДА в авто була ще пасажирка. Вони обоє не постраждали.

Після ДТП голову Перечинської РДА повезли на огляд в Ужгород в обласний наркодиспансер, де було зафіксовано алкогольне сп'яніння. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

 Розслідує справу спеціалізований відділ слідчого управління ГУНП області. Призначено низку відповідних технічних експертиз з метою встановлення всіх обставин ДТП. Водія затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Автомобіль поміщено на спеціальний майданчик поліції.

Віктор Олефір працює на посаді голови Перечинської РДА з серпня 2015 року.

Нагадаємо, вчора в ДТП у Львівській області загинули двоє військовослужбовців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram