ГоловнаСуспільствоВійна

Доба на Донбасі минула без втрат

Маріупольський напрямок залишається зоною активних провокацій найманців РФ.

Доба на Донбасі минула без втрат
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики на Донбасі 13 разів відкривали вогонь по українських позиціях, порушуючи оголошене 1 липня перемир'я у зв'язку з початком збору врожаю. Про це повідомляє штаб ООС.

"Російські окупаційні війська порушували встановлене перемир'я майже по всій лінії зіткнення. Ворог вів вогонь із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У районі населених пунктів Айдар і Кримське в Луганській області ворог продовжив застосовувати гранатомети і стрілецьку зброю.

У районі населеного пункту Новолуганське бойовики стріляли зі стрілецької зброї.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї найманці РФ відкривали прицільний вогонь по позиціях Об'єднаних сил у районі населених пунктів Піски, Новотроїцьке і Красногорівка.

Маріупольський напрямок залишається зоною активних провокацій російських найманців. Шість разів окупанти намагалися змусити українських захисників відкрити вогонь. Використовуючи гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, противник обстрілював позиції в районі населених пунктів Широкине, Водяне і Піщевик.

За минулу й поточну добу втрат серед захисників України немає.

Нагадаємо, Меркель назвала анексію Криму і війну на Донбасі підставами для збільшення Німеччиною витрат на оборону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram