ГоловнаСуспільствоВійна

На Рівненському полігоні загинули троє і поранено 9 військових (оновлено)

Навчання на полігоні припинено до з'ясування всіх обставин НП.

На Рівненському загальновійськовому полігоні під час занять з бойової підготовки загинули і отримали поранення декілька військовослужбовців. Про це повідомляє оперативне командування "Захід" на своїй сторінці в Фейсбуці.

"Під час проведення занять з бойової підготовки в одній з військових частин оперативного командування відбулася подія, в результаті якої загинули й отримали поранення декілька військовослужбовців", - ідеться в повідомленні.

Кількість загиблих і постраждалих не повідомляють.

Регіональне видання ZIK з посиланням на керівника прес-служби, полковника Анатолія Прошина, повідомляє, що інцидент стався в п'ятницю, 6 липня, близько 8-ї години ранку.

Оновлення. Сьогодні, 6 червня, о 05:55, під час бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою на Рівненському загальновійськовому полігоні сталася надзвичайна подія, повідомляє прес-служба Міноборони. За попередніми даними, в результаті розриву міномета троє військовослужбовців загинули через отримані травми несумісні з життям, ще дев'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Рішенням командувача Сухопутних військ Збройних Сил України бригадні тактичні навчання припинено. Призначено службове розслідування причин того, що сталося на вогневій позиції. У цей час обставини трагічного випадку з'ясовують.

Командування "Захід" - оперативне об'єднання Сухопутних військ Збройних Сил України в західній частині території України. Управління ОК "Захід" (в/ч А0796), яке розміщене в місті Рівне, походить від керівних органів 13-го армійського корпусу. Територія відповідальності військово-сухопутної зони "Захід" - Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська, Хмельницька та Чернівецька області.

Командувач об'єднання - генерал-майор Олександр Павлюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram