ГоловнаСуспільствоЖиття

Засідання у справі Крисіна перенесли на 22 червня

Підозрюваний заявив, що погано почувається.

Засідання у справі Крисіна перенесли на 22 червня
Фото: Катерина Серко

Під час засідання в Дарницькому суді Києва, де слухають справу про викрадення і катування учасників Майдану, прокуратурі надали слово для зачитування обвинувального акта для фігуранта Юрія Крисіна. Він перебив прокурора, звернувся до суду і попросив технічну перерву через "погане самопочуття".

Про це повідомляє "Громадське".

"У мене вчора була температура під сорок. Я не говорив про це, тому що не хотів зривати засідання. Але зараз прошу перерву", - сказав обвинувачений в суді.

Сторони не заперечували щодо технічної перерви. Через те, що зал суду розрахований до 15:00, засідання перенесли на 22 червня.

Раніше на сьогоднішньому засіданні Крисін оголосив відвід прокурору Ігорю Земськову, зазначивши, що чоловік причетний до особи з Партії регіонів, з яким Крисін свого часу мав конфлікт. Прокурор Юлія Малашич зазначила, що це клопотання не ґрунтується на конкретних фактах, а є ознакою зловживання Крисіним своїми правами обвинуваченого.

Прокурор Ігор Земськов, зі свого боку, заперечив, що причетний до політичної партії, і відмовив у задоволенні клопотання.

Нагадаємо, 13 червня Апеляційний суд скасував рішення першої інстанції у справі Крисіна і змінив вирок фігурантові на 5 років ув'язнення. Тепер Крисін протягом трьох місяців може подати касаційну скаргу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram