ГоловнаСуспільствоЖиття

"Без шуму й пилу": прибирання будинку - суцільне задоволення

Знаменита фраза з легендарного фільму «Діамантова рука» якнайкраще описує сучасне прибирання квартири. Йдеться про пилотяги, які допомагають нам боротися зі сміттям. Звичайно, шум від пилотяга є, але порівняно з тим, як вони шуміли раніше - це справжня дрібниця. Сьогодні складно знайти будинок, де обходяться без цього диво-пристрою. Хтось користується звичайними пилотягами з мішками, хтось віддає перевагу контейнерним пилозбірникам, а дехто радіє аромату чистоти після використання мийного пилотяга. Однак як і будь-яка техніка, вони мають властивість ламатися або потребують додаткових  аксесуарів.

Все, що потрібно для вашого вірного помічника

Ви стали щасливим володарем мийного пилотяга, який не просто збирає найдрібніші пилинки, а ще й легко допомагає вам відмити килим або оббивку улюбленого дивана. Це ж просто знахідка. Немає потреби викликати клінінгові компанії чи здавати килим до хімчистки. Усе можна зробити вдома швидко і без зусиль. І от вирішили ви випробувати свій апарат. Зробили все за інструкцією, взялися до процесу миття, а піна з вашого пилотяга «фонтанує» на всі боки. Таке буває. Проте уникнути цієї неприємності дуже просто. Для цього вам достатньо поглянути на аксесуари для пилотягів від service-market, де є нейтралізатор піни. Крім цього чудо-засобу, ви знайдете й багато іншого:

· чудовий порошок;

· якісний шампунь;

· турбощітка, яка просто незамінна для прибирання шерсті тварин;

· щітки для чищення фільтра і под.

З аксесуарами начебто все зрозуміло. Захотіли собі в комплект турбощітку, яка чудово справляється з довгими пухнастими покриттями, та ще й добре прибирає шерсть від вашого котика - придбали. Але як бути, коли йдеться не про аксесуари. Пилотяги, як і інша техніка, мають властивість ламатися. Особливо прикро, коли ламається двигуна. Найімовірніше, вам знадобиться заміна двигуна, якщо ваш вірний помічник:

· почав сильно нагріватися під час роботи;

· видає неприємний запах або ще гірше - димить;

· шумить гучніше, ніж зазвичай;

· утрачає потужність;

· не вмикається. 

Не варто панікувати, адже ви завжди можете замовити двигуни для пилотяга тут https://www.service-market.com.ua/catalog/dvigateli-dlya-pylesosovІнтернет-магазин пропонує двигуни для найрізноманітніших моделей пилотягів, тому ви з легкістю знайдете потрібний вам. Для цього достатньо звернутися до професійних консультантів інтернет-магазину, котрі допоможуть вам придбати двигун потрібної марки та моделі. Варто зазначити, що Сервіс-маркет - це: 

· великий асортимент;

· якісна продукція;

· дуже лояльні, доступні ціни;

· кваліфіковані консультанти;

· робота 7 днів на тиждень;

· оперативна доставка.

Якщо вам знадобилися запчастини чи аксесуари до вашого пилотяга або будь-якої іншої техніки та електроніки, то тут ви завжди зможете це знайти швидко і за вигідною ціною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram