ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Водяне

У результаті обстрілу постраждав 71-річний чоловік.

Бойовики обстріляли Водяне
Фото: police.dn.ua

У середу ввечері бойовики обстріляли селище Водяне в Донецької області.

Про це на сайті поліції Донецької області.

У результаті обстрілу пошкоджено будинок, де перебував 71-річний чоловік. Пенсіонер отримав поранення. В цей час його життю і здоров'ю нічого не загрожує.

"У поліцію звернувся 71-річний місцевий житель, який розповів, що в результаті останнього обстрілу його будинок було пошкоджено осколками (дах і стіни). На момент обстрілу чоловік перебував у будинку. Він отримав осколкове поранення спини, але від допомоги фахівців відмовився", - йдеться в повідомленні.

На місці події працювали співробітники Волноваського відділу поліції. Правоохоронці кваліфікували обстріл як теракт (ст. 258 Кримінального кодексу).

Фото: police.dn.ua

"Прифронтове селище Водяне розташоване за декілька сотень метрів від позицій терористів. Щодня там тривають обстріли, через що в населеному пункті залишилося всього дев'ять житлових будинків. Решта мешканців виїхали в інші міста країни", - відзначили в поліції.

Нагадаємо, за минулу добу ситуація в районі проведення Операції Об'єднаних сил залишалася складною, але контрольованою ЗСУ. На всій лінії зіткнення тривали інтенсивні бойові дії. В результаті четверо військовослужбовців отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram