ГоловнаСуспільствоВійна

Поліція відкрила вогонь по автомобілю, який намагався прорватися в зону ООС

Командувач ООС Сергій Наєв має намір нагородити поліцейського.

Поліцейські на блокпосту в районі проведення операції об'єднаних сил на кордоні з Харківською областю відкрили вогонь по автомобілю, який намагався прорватися в район проведення ООС.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в четвер, 14 червня.

Інцидент стався ввечері в середу, 13 червня. Водій автомобіля Toyota Camry відмовився виконувати вимоги поліцейського зупинитися, пред'явити документи і транспортний засіб для перевірки.

Однак водій, яким виявився житель Харкова, проігнорував вимоги дорожніх знаків, розмітки та вимоги працівників Національної поліції про зупинку, збільшив швидкість і намагався спішно покинути блокпост.

Поліцейські з застосуванням штатного озброєння запобігли спробі безконтрольного в'їзду через блокпост в район проведення ООС.

Фото: facebook.com/pressjfo.new

"Попереджувальний постріл вгору і два прицільних потрапляння в колесо автомобіля виявилися більш дієвими для правопорушників. Через мить водій і пасажири автомобіля були передані до відповідних органів, де здійснюється поглиблена перевірка їх діяльності і проводиться кваліфікована правова оцінка їх діям", - йдеться в повідомленні.

Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв прийняв рішення про нагородження співробітника поліції, який ніс службу на блокпосту і припинив правопорушення.

Раніше повідомлялося, що в Донецьку п'яний бойовик кинув молоток у спостерігачів ОБСЄ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram