ГоловнаСуспільствоЖиття

Медики оглянули Сенцова, - ФСВП

Про стан здоров'я Олега Сенцова не повідомляється.

Медики оглянули Сенцова, - ФСВП
Фото: twitter.com/poroshenko

Олега Сенцова, який дотримується голодування вже 27 день, в колонії оглянули лікарі. Про це повідомляє прес-служба регіонального управління Федеральної служби виконання покарань (ФСВП).

"Повідомляємо, що засуджений Сенцов О. Г., добровільно відмовився від прийому їжі, постійно перебуває під динамічним наглядом медичних працівників установи, де він відбуває покарання. 08.06.2018 року проведено черговий консиліум лікарів-фахівців ГБУЗ ЯНАО "Лабитнангська міська лікарня". Сенцову О. Г. проведено низку клініко-інструментальних досліджень. Надано рекомендації щодо подальшого ведення пацієнта", - йдеться у повідомленні.

Водночас про стан здоров'я Олега Сенцова не повідомляється.

Нагадаємо, незаконно засуджений у РФ до 20 років колонії український режисер Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування 14 травня. Основна його вимога - звільнити усіх українців-політв'язнів, які перебувають у російських в'язницях. Себе до них Сенцов не зараховує.

Захист Сенцова відзначив погіршення стану здоров'я режисера. За словами сестри Олега, йому вводять літр глюкози на день.

Раніше глава Євроради закликав лідерів G7 виступити на захист Сенцова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram