ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві затримали чоловіка, який ударив жінку молотком

Інцидент стався на Оболоні в неділю.

У Києві затримали чоловіка, який ударив жінку молотком
Фото: Полиция Киева

Поліція Києва затримала чоловіка, який у неділю накинувся з молотком на жінку, намагаючись її пограбувати.

Про це повідомляють на сайті столичної поліції.

Інцидент стався на вулиці Озерній в Оболонському районі столиці. Очевидці почали наздоганяти нападника, якого незабаром затримали поліцейські, які перебували неподалік. Поліцейські обстежили місце події і знайшли молоток, яким чоловік бив жінку, і її мобільний телефон.

31-річна потерпіла розповіла, що йшла дорогою, коли ззаду на неї напав невідомий. Зловмисник почав бити її по голові, а коли вона впала на землю, вихопив з рук телефон і втік.

"Нападником виявився 32-річний житель Київської області, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки і грабежу. У цей час потерпіла перебуває в лікарні, де їй надають необхідну медичну допомогу. Лікарі діагностували в неї множинні травми голови, переломи пальців і травми грудної клітини", - розповів начальник Оболонського управління поліції Михайло Ніконов.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальні провадження за ч.2 ст.15, п.6 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) і ст.187 (розбій). Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше в Києві чоловік з молотком напав на бізнесмена. Водій постраждалого прострілив нападникові ногу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram