ГоловнаСуспільствоЖиття

У Криму в поштові скриньки почали кидати запрошення на вибори президента РФ

"Відчувається, що місцева влада стурбована явкою".

У Криму почали розносити по поштових скриньках запрошення на вибори президента сусідньої Росії. Про це 3 березня повідомляє кореспондент Крим.Реалії.

За словами кореспондента, запрошення виконані на якісному глянцевому папері у вигляді листівки за підписом голови ЦВК Росії Елли Памфілової.

Фото: ru.krymr.com

"Передвиборна кампанія у Криму йде повним ходом. Але головний акцент у ній зроблено на явку. Відчувається, що місцева влада стурбована цим, вона знає, що кримські татари не підуть на вибори. Багато і слов'ян, які не збираються брати участь в голосуванні. Звідси і така наполеглива пропаганда необхідності участі у голосуванні 18 березня", - прокоментував ситуацію координатор Кримської контактної групи з прав людини Абдурешит Джеппаров.

Вибори президента Росії призначені на 18 березня 2018 року - річницю російської анексії Криму.

Раніше Президент України Петро Порошенко і Верховна Рада закликали світову громадськість не визнавати результати майбутніх виборів президента Росії в анексованому Криму.

А міністр закордонних справ Павло Клімкін виступив за введення санкцій щодо всіх, хто причетний до виборів президента Російської Федерації у Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram