ГоловнаСуспільствоПодії

Харківського мажора, який збив людину на переході, заарештовано без права застави

Він визнав свою провину і розплакався в суді.

Харківського мажора, який збив людину на переході, заарештовано без права застави
Фото: khar.gp.gov.ua

Київський районний суд Харкова обрав запобіжний захід 18-річному Тіграну Енгібаряну у вигляді утримання під вартою без права на заставу. Про це повідомила прокуратура Харківської області.

У вівторок, 16 січня, Енгібарян на автомобілі Toyota Camry збив на світлофорі 17-річного хлопця. Від отриманих травм той помер на місці, водій утік з місця події і кинув машину неподалік, але через кілька годин його затримали.

Йому повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу) і залишення потерпілого без допомоги (ч. 1 ст. 135 КК). Підозрюваному загрожує до 8 років позбавлення волі і позбавлення права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Харківське видання NewsRoom пише, що Енгібарян у суді розплакався і вибачився перед родичами загиблого. "Хочу попросити пробачення в мами хлопчика, я віддав би своє життя, щоб він був живий. Він такий молодий, він нічого не встиг. Мені дуже шкода його матір", - сказав він.

"Я їхав по Салтівському шосе в бік  Французького бульвару. Хотів об'їхати машину, думав, проскочу на "зелений". Виїхав на зустрічну смугу. Потім злякався і поїхав, а після повернувся сам, коли зрозумів, що накоїв. Прошу пробачення в мами і всієї сім'ї. Мені дуже шкода. Більше нічого не можу сказати. Я згоден з підозрою", - заявив підозрюваний.

Енгібаряну виповнилося 18 років усього місяць тому. Тоді ж він отримав права. Батько власника машини - приватний підприємець, який працює в сфері нерухомості та торгівлі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram