ГоловнаСуспільствоПодії

У Запорізькій області затримали 9 "ДНРівців", які переодягалися в поліцейських (оновлено)

Затриманих підозрюють у низці зухвалих розбоїв із застосуванням зброї.

У Запорізькій області затримали 9 "ДНРівців", які переодягалися в поліцейських (оновлено)
Фото: facebook.com/sergii.knyazev

У Запорізькій області поліцейські спільно зі співробітниками Служби безпеки затримали групу з дев'яти осіб, які переодягалися в поліцейську форму і скоювали розбійні напади на громадян і підприємців.

Про це повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв у Фейсбуці.

За його словами, зловмисників затримали під час чергового злочину - нападу на приватний будинок.

"Попередньо встановлено, що всі вони - жителі окупованої частини Донецької області, їх підозрюють у низці зухвалих розбоїв із застосуванням зброї, які хвилею прокотилися по території країни. Хороший приклад злагодженої роботи правоохоронців", - написав Князєв.

Оновлення. У прокуратурі Житомирської області повідомили, що сьогодні поліція в Запорізькій області затримала нападників, які 19 листопада зі стріляниною відібрали у вінницьких підприємців близько 30 кг золотих ювелірних виробів на 15 млн гривень.

Фото: zhit.gp.gov.ua

Встановлено, що 19 листопада близько 19:00 група осіб на автодорозі "Житомир-Могильов-Подільський" в селищі Гришківці Бердичівського району Житомирської області, рухаючись на двох автомобілях, заблокували автомобіль, у якому двоє підприємців поверталися з виставки ювелірних виробів і, застосувавши автоматичну зброю, скоїли розбійний напад. Один із постраждалих, який намагався чинити опір нападникам, отримав вогнепальне поранення в стегно.

Фото: zhit.gp.gov.ua

"У середу, 13 грудня 2017, прокуратурою Житомирської області спільно із співробітниками спецпідрозділів КОРД ГУ Національної поліції у Запорізькій і Житомирській областях, безпосередньо перед вчиненням іншого злочину на території Запорізької області затримано 7 людей зі зброєю, боєприпасами, двоє з яких одягнені у форму працівників поліції. Зараз вирішується питання про кваліфікацію дій затриманих осіб, і повідомлення їм про підозру", - повідомляє прес-служба прокуратури.

Фото: zhit.gp.gov.ua

Нагадаємо, в Одесі колишній міліціонер вистрелив у голову дільничному.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram