ГоловнаСуспільствоПодії

У Великій Новосілці вбили сім'ю з трьох осіб

Їх зв'язані тіла зі слідами тортур знайшов один з синів глави сімейства.

У райцентрі Велика Новосілка на заході Донецької області 6 грудня знайшли вбитою сім'ю з трьох осіб: 56-річного батька, його 46-річну дружину і 23-річного сина. Їх зв'язані тіла зі слідами тортур знайшов інший син глави сімейства, написав у фейсбуці прокурор Донецької області Євген Бондаренко.

Фото: don.gp.gov.ua

"Сьогодні вранці в поліцію звернувся чоловік, який повідомив, що переживає через батька, який не відповідає на його дзвінки. Паралельно з тим він приїхав до будинку, де його батько проживав разом з сім'єю, і побачив жахливу картину: убитих 56-річного чоловіка, його 46-річну дружину і 23-річного сина. Тіла загиблих виявили зв'язаними. Невідкладні слідчі дії тривають, встановлюється коло осіб, причетних до особливо тяжкого злочину", - повідомив прокурор.

Фото: don.gp.gov.ua

Поліція Донецької області повідомила, що на пошук убивць піднято весь особовий склад місцевого управління. Територію обстежують кінологи зі службовими собаками. У селищі розгорнули оперативний штаб, до якого увійшли співробітники управління карного розшуку обласного головкому і прокуратури області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.115 Кримінального кодексу - умисне вбивство. Перевіряють різні версії злочину.

Фото: dn.npu.gov.ua

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram