ГоловнаСуспільствоЖиття

У Києві через дзвінок про замінування евакуювали залізничний вокзал (оновлено)

Повідомлення виявилося неправдивим.

У Києві через дзвінок про замінування евакуювали залізничний вокзал (оновлено)
Центральний залізничний вокзал Києва
Фото: Макс Требухов

У Києві невідомий повідомив про замінування Центрального залізничного вокзалу.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці" у Фейсбуці.

"Сьогодні о 10:20 невідомий повідомив про замінування Центрального залізничного вокзалу в Києві. Всіх працівників та пасажирів вокзалу евакуювали. На місце події прибули співробітники Міністерства внутрішніх справ і Державної служби України з надзвичайних ситуацій", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що затримки в русі поїздів немає, посадка пасажирів здійснюється через прилеглі до центрального будинку переходи. Бланки замовлень квитків, придбаних через інтернет, пасажири можуть роздрукувати на приміському вокзалі станції Київ-Пасажирський.

Оновлення. Станом на 12:00 вокзал працює у звичайному режимі, інформація про замінування виявилася неправдивою.

"Інформація про замінування залізничного вокзалу в Києві не підтвердилася. Після огляду всіх приміщень вокзалу жодних вибухонебезпечних предметів не виявили. Зараз вокзал працює у звичайному режимі. Його роботу відновлено о 12:00", - повідомили пізніше в "УЗ".

Нагадаємо, останнім часом по всій Україні почастішали дзвінки про замінування. Правоохоронці стверджують, що вони надходять з Росії.

Так, 24 листопада "замінували" шість аеропортів і всі станції київського метро, а також два найбільших торгових центри у Львові. 23 листопада у Києві "замінували" станцію метро та клуб Stereo Plaza.

Раніше "хвиля" замінувань прокотилася Україною 17 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram