ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція не виявила порушень у діях блокувальників NewsOne

"Правоохоронці продовжують забезпечувати порядок і безпеку на місці подій".

Поліція не виявила порушень у діях блокувальників NewsOne
Фото: Сергей Нужненко

Поліція Києва відреагувала на заяву телеканалу NewsOne, однак не виявила фактів правопорушень на місці проведення акції протесту біля будівлі каналу, і не вносила будь-яких відомостей про інцидент до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Про це повідомив директор департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, передає "Інтерфакс-Україна".

"Заяву каналу було зареєстровано в єдиному журналі обліку заяв і повідомлень, після чого поліція оглянула місце подій і дійшла висновку, що фактів правопорушень немає, а отже підстав вносити в ЄРДР з якої-небудь статті немає", - сказав він.

При цьому Шевченко зауважив, що "поліція продовжує забезпечувати порядок і безпеку на місці подій".

Нагадаємо, 3 грудня невідомі заблокували вхід на телеканал NewsOne в Києві. Вони забарикадували ворота мішками з піском і обгородили колючим дротом. Протестувальники заявили, що мають намір домагатися від Мураєва вибачень за його слова, сказані в ефірі телеканалу про те, що Революція гідності є державним переворотом.

У понеділок голова МВС Арсен Аваков закликав припинити блокування телеканалу. Він також заявив, що за цим фактом Нацполіція прийме рішення в межах своєї компетенції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram