ГоловнаСуспільствоПодії

У Тернопільській області школярі викрали восьмикласника через 15 гривень

Його вивезли на околицю села, нагадали про борг, а потім запитали, чи сильно він злякався.

У Тернопільській області школярі викрали восьмикласника через 15 гривень
Фото: StudioRN/Depositphotos

У Тернопільській області четверо школярів віком від 12 до 16 років та 19-річний юнак викрали восьмикласника через борг у 15 гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції обласної поліції.

Деталей кримінального провадження слідчі не розголошують, проте відомо, що четверо неповнолітніх і 19-річний водій іномарки вчинили хуліганські дії і незаконно позбавили волі восьмикласника за те, що той нібито два роки не віддавав грошей семикласникові. Сума боргу становить 15 гривень.

Один із зловмисників домовився з потерпілим зустрітися біля клубу. Там ніби як захотів в туалет, а восьмикласника попросив почекати. Тоді на іномарці під'їхали інші з компанії. Школяра зв'язали, на голову натягнули поліетиленовий пакет, засунули в машину і відвезли. Все це відбувалося вдень.

За словами потерпілого, його вивезли на околицю села, нагадали про борг, а потім запитали, чи сильно він злякався, мовляв, це були жарти. Назад у село восьмикласник повернувся в тій же машині, але не зв'язаним.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) і ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК. Триває досудове розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram