ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція повідомила про затримання 4 учасників акції протесту в Києві

На них склали адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) і відпустили.

Поліція повідомила про затримання 4 учасників акції протесту в Києві
Фото: Александр Рудоманов

Поліція затримала чотирьох учасників акції протесту біля будівлі Міністерства внутрішніх справ у Києві, інформує прес-служба поліції Києва.

Згідно з повідомленням, правоохоронці супроводжували колону активістів з Майдану Незалежності до будівлі МВС. Там активісти застосували піротехніку. Крім того, кілька людей намагалися підпалити військову димову шашку.

"Тому поліцейські припинили правопорушення. В результаті затримали чотирьох осіб, їх доставили в управління поліції для надання пояснень, встановлення всіх обставин події та складання адміністративних матеріалів", - наголошується в повідомленні.

Крім того, поліцейські запросили організатора заходу для встановлення причин порушення порядку проведення акції.

За інформацією УНН, затримання було проведено неподалік від стін Міністерства внутрішніх справ України на вулиці Богомольця, серед затриманих - 16-річні підлітки.

Відомо, що мітингувальники підійшли до стін МВС, але їх відтіснив кордон поліції. Тоді учасники почали кидати сніжки в правоохоронців. Співробітники розбіглися в сторони і затримали кількох людей. Пізніше в поліції повідомили, що на чотирьох учасників акції, яких доставили в управління поліції, склали адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення і відпустили.

Раніше повідомлялося, що в центрі Києва кілька десятків людей взяли участь у смолоскипній ході, присвяченій річниці розгону Майдану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram